Hallo!

Vanmorgen stond ik op en ik had zin om te schrijven.  Een mail, een brief, een boek?  Been there, done that … dat boek was trouwens een experiment in mijn tienerjaren.  Een experiment dat gelukkig het licht nooit gezien heeft!  Maar als tiener moet je alles proberen, en daarom heb ik dus ooit geprobeerd een boek te schijven.  Laat het ons daarbij houden.

En nu ga ik nog zo’n experiment aan: een blog!  Niet dat ik een ontdekkingsreiziger ben die elke dag spannend nieuws te verkondigen heeft, neen, ik ben gewoon een mama.  Alhoewel, gewoon?  Ik wist het niet op voorhand, maar mama’s zijn eigenlijk ook elke dag een beetje ontdekkingsreizigsters.  Sinds ik kinderen heb, heb ik namelijk een magisch voorwerp gekregen.  Je kan het nergens kopen, het is ook compleet onzichtbaar, het is niet tastbaar maar het is oh zo waardevol! Ik heb het over de ‘supercoole driedemensionale fantasiekinderbril’.  Doen jullie mee?  Zet je bril op en duik mee in mijn wereld vol kinderplezier, tips over reizen en citytrips (echt veeeeel leuker met de kinderen erbij!), lekkernijen, dagjes uit, met z’n allen op restaurant en nog veel meer!

Oh ja, ik zou het nog vergeten, misschien willen jullie graag weten wie er achter de computer zit?  Eigenlijk niemand speciaal, gewoon ik.  Julie.  Getrouwd met de liefste man ter wereld.  14 jaar samen met diezelfde geweldige man.  Mama van 3 kindjes, Corneel, Rosalie en nog eentje in de buik!  Corneel is vier en wil een superheld worden. Rosalie is 1,5 en is nu al gek op schoenen.  En de baby, die geeft me al af en toe een klein stampje om te zeggen dat hij/zij er ook al bij hoort.  Wij wonen in een klein gezellig huis vol kleur in Leuven.  Het liefste wat ik doe is op reis gaan met al deze lievelingen van mij.  Maar als dat niet gaat ben ik ook heel blij met een fijne dag in de zon, een geweldig boek, een gezellige film, een vriendin aan mijn keukentafel, een pizza voor mijn neus of een heerlijke milkshake mokka!

Welkom iedereen!

18 maart 2012. Uncategorized.

Geef een reactie

Be the first to comment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback URI

%d bloggers liken dit: